onsdag 7 april 2010

Halva veckan gått..

Ja då var det onsdag igen, snart helg ;o).. Dagarna bara försvinner känns de som ju :o/..
Ikväll efter jobbet ska jag inom NYBE på vägen hem och hämta lite primer o gips till våran hall..
Vi rev ut hela garderoben i måndags och kastade ut allt skräp.. Så nu ska vi ta tag i att lägga klinkers i hallen o sen nytt golv.. Vill få det klart till min 25 års fest på valborg :o)..
Så denna vecka har vi att göra med hallen plus att jag har satt som mål att röja i hela källaren på alla lådor som vi har där.. Ska packa upp o röja så det blir gjort, har ju tänkt nyttja hela huset under festen så då kan det inte stå massa låder utspritt överallt! :o(..
I helgen ska det även hinnas med att besöka det Tyska landet för inköpt av alkoholhaltiga drycker inför festen :o).. Sen ska vi även elda en massa skräp som vi har fått ihop igen :oP, blev en del från garderoben i hallen och samt det som gömdes i snön som har kommit fram nu :o(..
Men vi ska nog klara av dess utstakade mål, känns som det i alla fall.. Hunny är ju hemma nu om kvällarna o helgenrna framöver då han dömde sin sista match för säsongen igår kväll..
Passade på att våldgästa Crille då, var tvungen att panik handla på Linnéhallen o så var jag inte så suge på att åka hem så det blev att jag köpte lite glass o svängde imon honom så satt vi o tjabbade några timmar o glodde på tv.. Riktigt trevligt.. Pratade om att försöka hinne med en film i helgen oxå.. Hoppas de :o)..
Nehepp, dags för lite mat o sen jobba.. Var ute o gick en lite runda innan, vilket underbart väder!!.. Bättre ska de bli till helgen sägs de ;oD..
Gött!!..



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar