tisdag 13 april 2010

Firande - Möte - Röja

Ja igår hade vi lite firande för Hunny, var mycket trevligt.. Kom lite familj o vänner, blev 14st tillslut :o).. Hunny hade köpt tårta på Café Derés o så hade vi lite kakor o bullar hemma som oxå ställdes fram..

Vaknade idag med magont igen :o(, men blev genast på bättre humör när jag steg upp.. Vilken skön kännsla att stiga upp o se huset städat o det mesta står i ordning :o).. Vi bestämmde oss igår för att inte stressa med golvet i hallen till Valborg utan i stället koncentrara oss på att röja upp i källaren.. Ska ju ha ett par kompisar som ska spela, o jag har tänkt att de ska vara i sadelmakeriet i göra de.. Finns gott om plats, inga saker eller golv som vi är rädda om ;oP..

Så vi ska röja upp i hela pannrummet för att kunna ställa in de saker som finns i sadelmakeriet, fast det mesta ska ju packas upp eller kastas ;o).. Flytta upp möbler på sin plats så de som ska stanna över natten får plats att sova någon stans oxå :o)..

Känner att det ska bli riktigt kul på Valborg, många som har anmält sig.. Räknade in de sista idag, sen ska maten beställas :o).. Hoppas innerligen på att vädret är bra oxå :o), ska ju sitta ute o äta på altanen :oS..

Ikväll är det kvällmöte på jobbet, ska bli intressant o se vad "Boxer Robban" har på hjärtat ;o).. Får hoppas på att man inte är hemma alltför sent ikväll bara :o/..

Tjo o Tjimm på er!...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar