fredag 8 januari 2010

Tungt värre just nu..

Hej Alla vänner..

Fredag idag då, seg sådan.. Är dunder förkyld IGEN :o(.. Tung i bollen som bara den, Hunny är i Vimmerby o dömer, beräknas vara hemma vid 2 tiden inatt..

Jul och nyår har varit kanon.. Firar alltid julen med att sova hemma hos mina föräldrar då vi har gemensam frukost tidigt på julaftonsmorgon.. Sen mitt på dagen åker vi till Hunny´s syster o firar där med deras familj, föräldrar, svärföräldrar o barn, massor me folk i alla fall..
Sen åker vi tillbaka till mina föräldrar för arr fira jul på kvällen med mina dubbelkusiner, moster o farbror, farmor o farfar..

Nyår skulle vi har varit ute i Apelhult på födelsedags firande mitt på dagen men fick skjuta på det några timmar då det började läcka från badrummet ner i källaren..
Tydligen fel på fallet under klinkersen så vattnet rinner förbi avloppet o lägger sig mellan fuktspärren o klinkersen, sen när golvet blev fyllt under till pressades det vatten upp genom klinkersen och smet genom hål ner i källaren..

Så nu igår var försäkringsbolaget här och kollade igenom allt.. Bara att riva ner allt, regla om, isolera om, o ja helt och hållet ett nytt badrum..

Idag kom NYBE o rev hela badrummet :o/.. Hittade diverse olika otrevligheter, mögel framförallt och att det hela är ett fuskbygge :o(..


Väggen som duschen var mot och en garderob vad byggd mot var så klen att den trillade ner när de rev garderoben och kaklet på väggarna.. Så nu har vi antinget ett stort sovrum eller ett gigantiskt badrum, hur man nu vill se på det.. NYBE ska bygga upp en ny vägg med reglar o allt som det SKA vara.. Var typ bara en plywood (hur det nu stavas) skiva som var uppsatt, taklisterna i sovrummet höll den på plats :o(.. Sen var det lagt klinkers och kakel direkt på en gammal plastmatta som satt där innan, där mattan var sliten hade de försökt lägga/täcka med fruktspärr.. Inte konstigt att det rann som ett drukslag i källaren, lastmattan var så torr o sprucken så den höll inte tätt precis :o(..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar