torsdag 5 maj 2011

Födelsedag - Shopping - Sömn

Oj, återigen springer dagarna iväg!

Sedan sist jag skrev har vi varit på barndop i Ljungbyholm, firat min födelsedag genom massa fikande o shoppat loss i Kalmar :o)..

Vi har även hunnit med ett återbesök hos öronläkaren med Alice öroninflamation, som är helt borta nu :o).. Så nu väntar vi "bara" på kontrasteöntgen av hennes urinvägar, vilket är rutinåtgärd efter att så små barn haft urinvägsinfektion för att kontrollera så det inte fins något backflöde på urinen..

Idag är det näst sista gången på babymassagen :o(.. Ska bli kul o träffa de andra :o), fast Rasmus o Emilie träffade Alice o jag igår :o).. Tog en liten prommenix o pratade massor, mkt trevligt!

Alice tyckte nog det med :o), var på bra humör hela dagen, åt jätte duktigt o mkt under kvällen.. Så efter vi duschat henne o hon fått mer mat somnade hon strax innan 21, sov hela natten fram till 6:15 :oD!! Hon har inte varit vaken en enda gång inatt, hörde hon ville ha nappen (dock vaknade hon inte riktigt utan bara smaskade) inatt vid 1 tiden o gav henne den, sen var hon nöjd o har inte gjort ett pip ifrån sig fram t kl 6..

Nehepp, frukost kanske? Passa på när snäckan somnat igen.. Tydligen tröttsamt o träffa pojkar ;o)..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar