fredag 6 maj 2011

Uppdatering..

Kom på att jag inte uppdaterat om läget här hemma o vårt liv riktigt :o/..

Alice har börjat sova kanonbra om nätterna. 2'a natten i rad nu hon sovit hela natten (peppar peppar!).. Hon är mycket piggare nu o är oftast på bra humör, ler o jollrar jätte mycket :o).. Hon har börjat med ett läte så det låter som hon säger hej på bred skånska (haaaj), söta unge! :o)

Hon går inte längre på någon antibiotika utan får endast en "förebyggande" medicin 1 gång/dag nu.. Öroninflammationen är helt borta.. Så just nu väntar vi på återkontrollen av urinvägsinfektionen på henne..

Här hemma har arbetet med att göra i ordning trädgården o utsidan av huset börjat lite smått.. Ska ju gräva upp en massa nyponbuskar, o annan skit som växer i trädgården, ta bort trappen på framsidan o bygga veranda, lägga massa sten runt huset så inget växer inpå husgrunden, plantera ett fåtal prydnadsträd, måla om huset o fixa blomlådor.. Lätt som en plätt!! Eller hur!!

Eller, allt det är inga problem att göra, bara det att det kostar ju med tyvärr!.. Tur skattepengarna kommer sen i sommar :o), sen får vi verkligen hoppas att all skit med badrummet ordnar upp sig med!

Har bokat tid med vårt ombud om 2veckor o då ska vi gå igenom ALLT samt att han ska skriva ett brev till fd.husägarens advokat om vad våra krav är från henne..

Börjar bli väääldigt långdraget nu men det ska bannemej ordnas upp nu!.. O vi kommer inte vara tillmötesgående längre!!

Aja, så ser väl läget ut just nu här hemma i Skogsgläntan ;o)..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar