torsdag 21 oktober 2010

Längtan..

Börja känna en väldig längtan nu..

Vill få allting färdigt o alla saker inköpta till Knodden :o/..

Vet att det ännu är lång tid ikvar, men ändå..

Om energi o ork finns ikväll, ska jag nog börja dona lite i det blivande gästrummet i källaren..
Vi måste ta tag i att rensa ut allting vi kastat in där, där inne står typ allt vi inte brytt oss om att packa upp sedan vi flyttade in..

Så tänkte rensa ut allting o skänka de saker som e vettiga o sen kasta resten, INGET "bra att ha" sparande!..

Sen efter rensat allt skall tapeterna rivas ner, sitter mörkbruna fula där nu.. Allt ska bort o så ska vi måla med en ljusgrå betongfärg istället..
Få se hur vi gör med golvet där, just nu ligger där en heltäckningsmatta, är allting helt o fräscht undertill blir det nog att vi tvättar av den riktigt o behåller den..
Kan vara skönt med heltäckningsmatta på ett källargolv, rummet kommer ju inte användas så ofta.. Annars är jag väldigt emot heltäckningsmatta!
Tycker det är äckligt!.. Men men, handlar ju om pengar med :o/..

När det blivande gästrummet är klart så blir rummet till Knodden tömt på alla möbler, de som är där idag ska ner till nya gästrummet ju..
När vi kommit så långt har jag tänkt att vi ska flytta upp alla babysaker vi har införskaffat oss.. Så "våran" doft hinner komma in i sakerna o källardoften försvinner..
Efter jul o nyår är tanken att vi ska börja möblera rummet..

Eller möblera o möblera, vi ska sätta upp en LACK-hylla, en MALM-byrå o sen spjälsäng.. Fast sängen kommer ju klart placeras inne hos oss till en början ;o)..
Hoppas innerligen på att vi får tag på den sängen vi vill ha.. Hade varit kul o ha någon annan säng än en från IKEA :o/..

Den vi har hittat o vill ha tillverkas "hem-om-kring".. Kommer nämligen från företaget OBIK AB i Eneryda, o den är SÅÅ snygg!..
Så vi har lagt en förfrågan till dem o få se om de kan ordna detta, tur man har vänliga själar omkring en som ställer upp o försöker :o)..
Så vi håller tummarna all vad vi kan :o).. För visst är sängen fin?!..

Nehepp, nu ska jag ta ett ryck o jobba lite..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar