onsdag 9 juni 2010

Husvagns-tankar..

Satt igår på lunchen o kikade på lite blocket annonser.. Hittade en annons på en gamal husvagn som fångade mitt intresse, plus att jag fick en idé..

Så nu håller jag på förfullt o planerar hur jag ska fräscha upp våran husvagn nu inför semestern :o).. Kikar runt på massa tyger till våra dynor och gardiner.. Idag har vi typ "längder" som hänger i vajrar till gardiner.. Kommer ta bort dem och sy kappor istället.. Var ju mkt snyggare! :o).. Som ni ser på bilden nedan..

Måste bara komma på vilka färger jag ska använda mig av i husvagnen, vill inte att det ska bli allför stelt, men ändå modert o fräscht..

Har en del hinkar med färg i källaren så jag ska i alla fall måla alla väggar vita, behåller skåp o sånt i den träfanér som det är i idag.. Sen ska jag kika lite på IKEA vilka tyger man ska ha till dynorna.. Vet dock med en gång att de ska INTE vara vita.. I vårt liv/vår familj fungerar inte det :o).. Off white eller någon beige på sitt dynorna o sen något mönstrat på ryggarna?.. O sen använda samma enfärgade från sittdynorna till kapporna?.. Hmm, får nog bli så :o)..

Ska bara hitta vilka tyger vi ska ha med :o).. Ska nog inte vara så svårt :o).. Det svåra blir att mäta ut hur mkt tyg jag behöver o sen sy ihop dem.. Eller svårt o svårt, ta tummarna ur o få det gjort handlar det väl om :o).. Men min dead line få bli semstern.. Har till o med nästan hela v 28 på mig att få det klart.. Så nu va de bestämmt ;o).. Det ska vara klart till helgen v 28!.. :o)

Bild: Lånad från Blocket.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar