tisdag 22 juni 2010

Tiden försvinner..

Oj vad tiden rinner iväg, har inte hunnit blogga något alls i helgen,
samt igår..

Helgen har varit kanon bra!.. Putte o Madde kom i fredagskväll vid 20 tiden, stannade till i söndags vid 18 tiden nån gång.. Vi har grillat massor o ätit gott, kollat på film o bara slappat.. Jag o Madde var i Växjö o shoppade i söndags medans pojkarna spelade golf :o).. Hittade massor fint!
Söndags kväll åkte vi ut till Apelhult o inspekterade de flitiga snickarna med altandäcket, tog med lite fika till dem.. Var trevligt o fint väder, passade på att ta en liten promenad med Jullan oxå :o)..

I lördags fick jag köra in mamma till akuten då hon hade blivit rejält hundbiten av en hund som var inackoderad.. Var regäla bett hon fått från fingertopparna upp på hela underarmarna :o(.. Några fingrar var så uppbetna så "mjuk vävnad" (läs kött) stack ut.. Vänster handled hade hunden bitit ända in till pulsådern så det stod en stråle med blod ur såret.. Så nu går stackars mammsen runt med lindade armar och en rejäl infektion i vänster arm.. Hon var inne igår och de vill att hon ska komma in igen på torsdag då de inte var så nöjda över att hennes arm är uppsvullen och helt blå :o(..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar