måndag 9 augusti 2010

Back on Track..

Jupp, då var denna underbara semster över för sommaren 2010!..

Som ni märkt har jag verkligen haft semester, inte suttit alls mkt framför datorn under semestern.. Endast 1-2 timmar i veckan för att jag varit tvungen att jobba lite.. Annars har jag haft SEMESTER!..

Första veckan var vi hemma, tog nån dags utflykt hit o dit.. Åkte bland annat till Ullared o besökte Ge-Kås bara jag o Hunny.. Var i Halmstad o tog en glass ;o).. Ja o lite pulande hemma hann vi oxå med..

Andra veckan tillbringade i på Tylösand med Putte o Madde med lånad husvagn från Hobby (Putte´s jobb) :o).. Tredje o fjärde veckan var vi i Torekov med våran husvagn..

Mycket god mat, umgås med nära o kära, sol o bad har det blivit.. Även ett vackert bröllop fick vi närvara på.. Stort Grattis till kära "sis" Millan o hennes Nicke, var så fina o vi hade enormt trevligt!.. Vi inte i säng förens halv 4 :o)..

Hade enorm ångest i fredags att behöva börja jobba idag, men var inte så farligt att komma upp i morse o sen att det regnar för fullt hjälper väl till en del oxå ;o).. Men hade inte varit helt fel att vara lite ledigt till ;o)..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar