onsdag 15 december 2010

Jisses!..

Tror allt Knodden där inne ger igen efter dagens UL och läkarbesök just nu, inbillar mig att h*n försöker slå en kullerbytta eller nått.. För FY vad det spänner o trycker!!

Men men, känner i alla fall att vi börjar komma ikapp på allt som behövs göras, dock fanns ingen energi till att göra något vettigt.. Så får hoppas på att det blir bättre ikväll, fortsätta med min enorma klädhög som Hunny tvättat upp.. Har faktiskt börjat lite, passar även på samtidigt att rensa i garderoben på kläder som inte passar för tillfället Gråter..

Är dock väldigt nöjd över jul o nyårskläderna Blinkar, sitter som en smäck på mig o magen, enda gången någonsin det är "fint" med stor magen o man inte skäms för att framhäva den Strax tillbaka..

Så man får ju passa på Blinkar..

Ikväll ska även listan skrivas på vad vi behöver handla hem till jul, för vem som ska gar/ta med vad är redan fixat, så nu blir det handlingen som ska ordnas också Förvirrad..

O nästa vecka kommer spjälsängen hem med Ler med öppen mun, sen får vi se när STOKKE stolen kommer.. Annars så hoppas jag på att ork o energi finns så vi kan fixa o dona med rummen (blivande gästrummet o blivande barnrummet).. Får ta lite varje kväll o sen försöka få en del gjort i helgen, Hunny är dock iväg hela söndagen o dömer, kanske han redan åker på lördag.. Få se hur de blir med de..

(Känner ett sådant "rus" av lycka när man tänker på hur lite vi har ikvar för att ha allting klart inför Knoddens ankomst Rött hjärta, hoppas tiden efter nyår går lika snabbt som den gör just nu Blinkar)

Sen på söndag mitt på dagen ska lilla Farmor firas Födelsedagstårta, hon fyller 80år på nyårsafton, o då vi alla har olika planer så ville Farmor att vi skulle fira henne nu Ler..

Så imorn är det Föräldrar utbildning som står på agendan, fredag är just fredag, helig o skön, nada bestämt eller planerat!

Sen lördag blir det att försöka få lite nytta gjort hemma o sen Nisse fest i Eneryda Ler..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar