måndag 13 december 2010

Julgran, Mys o BB besök

Måndag o ännu en helg har passerat..

En hel som har varit kanon, Hunny har varit hemma hela helgen, vi har gjort lite julgodis, köpt julgran o varit i Växjö o julshoppat lite :o)..

Julgranen vi köpte är verkligen en "Kalle anka" julgran, grymt tät! Så årets problem blir att pynta den då den är så tät.. Provade att lägga en ljusslinga i den istället för den vanliga julgransbelysningen, blev helt ok..

Igår köpte vi en ny fot till den då den vi hade var för liten o ostabil, så nu ska granen bara pyntas ;o)..

I lördags var Pecke o hämtade våran spjälsäng :o).. Blev den vi hittade på blocket :o), jätte fin! Så Pecke kommer hem med den de 22e :o)..

Igår var vi i Växjö, Hunny skulle fixa några julklappar så de blev en liten tripp in dit :o).. Blev även ett par nya skor till oss var ;o).. Mina fodrade stövlar läcker så det blev ett par nya att ha när man ska ut o promenera med vagnen sen i Februari :o).. Även Hunny köpte sig ett par stövlar/kängor att ha nu i snön :o)..

På vägen hem från Växjö stannade vi till hos Magnus o Marie, lite trevligt med fika ;o).. Marie bjöd på nått julgodis hon gjort, LIVSFARLIGT!, var sjukt goda så kunde ju inte sluta äta dom ;oP..

Idag då, måndag, en hemma dag för mig, sovit väldigt dåligt, ont o mår illa.. Då vi ska på "studie" besök på BB ikväll vill jag vara pigg så därför blir det att stanna hemma från jobbet idag.. Ska bli spännande o se hur det ser ut där :o).. Sen på onsdag är de ju dags dör sista UL o sen direkt efter de träffa läkaren, hoppas, HOPPAS!, på att få ett "BF" datum då :o)..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar