tisdag 14 september 2010

Knodden :o)..

Igår va det en stor dag.. Vi var på vårt första UL i Ljungby..

Fick se lill* knodden för första gången.. Mäktigt!

Så häftigt o se allt, fick vart enda del förklarat för oss vad som var vad osv.. Så enligt BM som gjorde UL så mår det lill* livet bra där inne..

Skulle dock in på ett UL längre fram, då moderkakan ligger fel..
Inget som skulle vara farligt men de vill tydligen hålla koll på det..
Har ingen aning om vad det innebär men litar på henne att det inte är något farligt..

4 kommentarer:

  1. Ett stort GRATTIS till att allt var bra. Det är vanligt att moderkakan ligger lite för öppningen och efter v.30 kan man se så att det är "fritt blås", annars behöver man kejsarsnitt.

    Kram Evelina (Julles syster)

    SvaraRadera
  2. Det är vanligt att moderkakan ligger för "hålet" där barnet ska igenom så därför får man göra ett axtra UL längre fram för att se så den har flyttat sig. Både jag & D gjode också extra UL och då hade moderkakan flyttat på sig.
    Inget att oroa sig för.
    Känns skönt och fått se lilla knodden och att allt såg ok ut.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hej!!
    Min moderkaka satt oxå "fel" vi d 1:a ultraljudet m Albin...men vid 2:a UL så hade den flyttat på sig ;) men om den fortfarande hade varit i vägen så hade vi fått göra planerat kejsarsnitt. Men ni skulle göra snitt iallafall va!? Det kommer att gå bra !!! hoppas du mår bra & njut,njut av din fina mage ;)
    kram Frieda

    SvaraRadera
  4. Tack alla, vad snälla ni är :o) !!..

    Kändes enormt skönt att få se det lill* livet.. Blev en liten "Aha-upllevelse" att det verkligen finns något där inne som lever o ska bli våran lilla familjemedlem :o)..

    För våran del blir det nog snitt vilket fall som, vill inte riskera att h*n fastnar bara för att mitt bäcken o det inte kan viddga sig tilltäckligt.. Få se vad de säger efter nästa besök hos BM..

    Har fått byta BM då våran gått i pension mitt i allt, o den gamla sa att vi borde få träffa en förlossningsläkare som vi pratar igenom det hela med.. Så, vi får se hur det blir med det..

    Helst vill vi få planerat snitt..

    Kram på er :o)

    SvaraRadera