torsdag 23 september 2010

Tänker o planerar..

Jahapp då var snart även September månad slut :o/.. Tiden springer iväg väldigt fort käns det som :o(.. Käns inte som man riktigt hänger med :o(..

Därför har vi nu börjat planera lite inför dagen med stort D, dock vet vi ju inte riktigt ännu vilken dag det är.. Men vi vet att någon gång i mitten av Februari kommer h*n att titta ut.. Vi två blir tre.. Känns som länge tills dess samtidigt som att den dagen kommer nog snabbare än vad man tror :oS..

Det blivande rummet h*n ska få har vi inte gjort något med ännu, vill vänta tills den dagen h*n kommit hem.. Vi har dock planerat möblering, så det vi ska inföskaffa oss är en spjälsäng och en byrå.. En hylla vi tänkt ta ovanför byrån har vi redan nere i källaren sedan tidigare..

Byrån vi tänkt köpa kommer att även få agera skötbord :o), slipper man lägga pengar på det.. Sen är de alla praktiska små saker som vi har ikvar.. Har börjat skriva upp en lista på lite olika saker o ska gå igenom den med kära Malin hade jag tänk för att se vad man VERKLIGEN behöver o vad som bara är onödigt.. Tänkt åka en runda till Ge-Kås i Ullared framöver så då kan det vara bra att ha en lista på saker som behövs..

Vagnen står redan i källaren, även så bilbarnstolen med babyskydd.. Så de två stora kostnaderna har vi redan haft ;o)..

Så alla ni som kikar in lite då o då här, vad behöver man VERKLIGEN till en liten baby o vad är onödigt?.. Skötväska vet vi behövs o kommer att köpa, dock blir det nog efter jul då den är väldigt dyr o så hoppas man på ett presentkort kanske som bidrag i julklapp ;oP..

4 kommentarer:

  1. Det är aldrig fel med en bärsele, babysitter är också bra att ha.
    Krämerna Miniderm & Inityol tror jag att det stavas, febertermometer, ammningskuddar & lite andra saker från apoteket är också bra att ha hemma & ta med till BB.
    Säg till så kan jag göra en lista till dig med dem nödvändiga sakerna.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej hopp!

    Bärsele har vi oxå redan :o), tar tacksamt emot tips, råd o idéer på vad som behövs :o)..

    Kramar

    SvaraRadera
  3. Ett råd, så kan du hyra ett baby skydd på lasarettet som bebisen har ca 6 mån tills h*n vill sitta för då blir det ett köp av en till;) o den har du upp till 4-5 år:)dom kostar ju en del barnskydden, en tanke om du inte visste... lycka till!

    SvaraRadera
  4. Vi har redan fixat det, finns babyskydd i stolen vi har fått köpa av min sambos kusin billigt..

    SvaraRadera