måndag 24 januari 2011

Dagen med stort D bokad!!

Idag var det besök hos en förlossningsläkare som gällde..

Det började med att vi först fick göra ett nytt UL, vilket visade att Knodden fortfarande ligger i säte.. Det var en överläkare som gjorde detta UL, hon såg i min journal att vi avböjt vändningsförsök, men hon sa att de ändå inte hade rekommenderat mig det då det inte finns tillräckligt med fostervatten runt Knodden..

Så efter gjort UL så fick vi gå tillbaka till förlossningen o göra ett CTG, efter det var gjort kom förlossningsläkaren in, dock inte dr. Hurtig (som vi skulle träffat), han var tydligen inte så hurtig idag ;o).. Vilket som så fick vi datum o tid för inskrivning, fredagen den 11 februari kl 09:00.. Sen på måndagen, den 14 februari, någon fång under förmiddagen ska snittet läggas, fick ingen tid då det redan var fullbokat med tider för planerade snitt, så vårt snitt kommer att tidmässigt bokas in som akut när vi kommer :o)..


Efter allt detta va gjort åt Hunny o jag e god middag på Akropolis, de har ju så ruskigt goda råfriterad potatis ;oP..

Just nu ligger man nerkrupen i soffan i myskläder, den gravidas favorit plagg eller vad ;o)..

Knodden härjar för fullt i magen, syster A var här nyss en liten runda o lyckades få känna en rejäl puff från Knodden <3.. Till o med Vera kollar konstigt på mig/magen av alla rörelser, magen nästan vajar o bular ut på konstiga ställen ;o)..

Tror nog h*n där inne demonstrerar av dagens UL, CTG och läkarnas/BM's klämmande o kännande ;o)..

1 kommentar:

  1. Då kommer Er lilla knodd komma ut ut på min födelsedag!! Kul! Måste ändå kännas skönt att ha ett datum...samtidigt som det är spännande att inte veta exakt! :) Men för din/Er skull så verkar ju snitt vara det bästa! :)

    SvaraRadera