måndag 24 januari 2011

Ska jag, eller inte?..

Ligger i sängen o funderar på om man skulle kliva upp eller inte :o/.. I-lands problem eller vad ;oP..

Även inatt har jag fått sova helt ok, så hela helgen har inneburit ovanligt bra sömn :o)..

Visst han man vaknat o varit o rännt på toa, men bra 1-2 ggr/natt :o).. Igår va en lugn o ledig dag här, vi sov rättså länge, åkte ner t Älmhult o handlade lite på Maxi då kylen var rättså tom :o/.. Sen passade vi på att äta sen lunch på Cafe' ole' :oP.. Sen blev det ett litet snabbesök hos Stefan o Vera o sen vidare till Virestad, körde ner om badplatsen o kollade vilka som var ute på isen o lekte..

Sen åkte vi vidare till Degerön, mammsen bjöd på mat o så hade jag lovat att hjälpa moster med en sak så vi slog två flugor i en smäll så att säga ;o)..

Idag är det ny vecka, speciell vecka med :o).. Idag ska vi upp till Växjö BB o träffa dr. Hurtig ;o).. Vi hoppas innerligen på att får ett datum för snitt idag! Är nu i v 37 (36+2), så det börjar bli väldigt tungt o otympligt.. Så vi får se vad som bestäms i eftermiddag :os..

Johan o Emilie som var i samma föräldrar grupp som vi fick en liten gosse nu i helgen :o).. Så spännande o kul!!.. Gör ju inte att man längtar mindre efter "sin egen" heller ju ;oP..

Nehepp, stiga upp nu.. Känner mig hungrig!

Håll tummar o tår i eftermiddag att dagen med stort D sätts idag! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar