onsdag 5 januari 2011

Matlust = 0

Ja då verkar det som febern är helt utplånad i alla fall :o)..

Hostan kontrolleras med hjälp av hostmedicinen, bihålorna är inte lika samarbetsvilliga men pillerna hjälper lite i alla fall.. Det onda i halsen kommer o går men det lenar en hel del att dricka vatten :o)..

Har försökt att få i mig en tallrik med filmjölk men fick inte ner allt, tog det ändå lugnt o försiktigt men kände att det "började åka hiss" i magen så jag lade ner det projektet o hoppas på att det jag fått ner stannar där..

Har märkt de senaste dagarna att Knodden ofta har hicka <3, så det är skönt att på så vis känna att h*n där inne inte verkar ta någon större skada av vilket skick jag är i just nu i alla fall :o)..

Fick även veta igår att det verkar som de inte blir någon bäckenmätning, sådant görs tydligen inte på gravida.. Väldigt märkligt att läkaren som beställt remissen inte visste om det :o/..

Så BM sa att de skulle kontakta läkaren för att se hur de nu ska få vidare.. Troligen blir det nytt UL o ligger Knodden fortfarande i säte sa BM att de kommer erbjuda vändningsförsök, vilket man inte måste tacka ja till.. O då blir de snitt istället :o)..

Så nu håller vi fingrar o tår att Knodden ligger kvar som sist ;o)..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar