onsdag 3 november 2010

Fakturor Advokat Badrum..

Jupp, dag ska jag sitta med fakturor nästan hela dagen på jobbet.. Har 80st som jag ska kontrollera om de kan godkännas för betaling eller inte :o/..
Men det går undan, trivs väldigt bra på jobbet..

Alla är så trevliga, hjälper till och kommer o tjabbar lite skit :o)..

Idag var det lite tungt att stiga upp, beror väl en hel del på vädret, men det känns att järntabletterna hjälper..
Den extreme huvudvärken har hållt sig borta sedan jag började med tabletterna, även magen har blivit mkt bättre..

Mysko dock då alla säger att järntabletterna sabbar magen, men min mage är ju inte normal så det kunde man ju nästan förväntat sig ;o)..
Men jag misströstar inte ;o)..

Igår fick vi ett väldigt fint formulerat brev hem från f.d husägarens advokat, trode tydligen vi skulle bli rädda för ett välformulerat brev från en advokat.. För brevet avslutades med att de såg gärna att vi uppgav vilket kontonummer de "avtalade 20 000sek" skulle överföras till..

Skulle de gärna tro va att vi går med på det!! ÅHHH blir så förbannad!!

Är som så här:

Vi upptäckte en fuktskada i vårt badrum 2009-12-31, som berode helt på att badrummet var felkunstruerat när det rnoverades för mindre än 10 år sedan..
Då det kostat oss över 200 000:- att fixa badrummet har vi begärt strax under hälften av pengarna från fd. husägaren.. Vilket hon totalvägrar, efter många turer fram o tillbaka, kom vi övenens om 20 000:- så skiter vi det hela med badrummet.. Den dagen vi skulle få pengarna ville hon (fd. husägaren) att vi skulle skiva på ett avtal att vi inte kommer kräva mer pengar av henne för detta..

Viss sa vi att det kan vi väl skriva under, bara det blir överstökat.. När vi ska skriva på avtalet har de varit så fula att det skrivit att avtalet gäller HELA fastigheten, inte bara badrummet..
Blev så förbannad så vi vägrade skriva på!.. Har ALDRIG varit på tal om hela fastigheten, endast badrummet!..

Ville hon friskriva hela huset så handlar det om betydligt mer pengar!..

Så just nu ligger detta ärende hos vårt försäkringsbolag som ska driva detta vidare med en jurist.. Får väl se vad som händer nu då..
Blir bara så förbannad då detta tar så mkt onödig tid o ennergi bara för att tanten ska vara så (&¤/¤#¤#  tjurig/sur/elak!!..

Usch, nä nu måset jag jobba lite innan jag blir allt för uppretad.. Ha en bra dag o regna inte bort nu kära vänner...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar