onsdag 17 november 2010

V 27

Shit vad tiden går!!

Om mindre än 100 dagar är vi föräldrar :o/.. Är idag i v27, närmare bestämt v26+4 idag..

Snacka om blandade känslor! Enorm längtan, lycka o förväntan.. Samtidigt nervöst, kommer vi verkligen klara det här?
Vi, en mamma o en pappa.. Hmm, shit vad det snurrar!..

Men nu när energin är på väg tillbaka, låg ju hela förra veckan med ordination vila då de har hittat en infektion i kroppen på mig.. Har även fått massage och en del övningar att göra för att ta hand om bäcknet, höfterna, ryggen o nacken.. Massagen gör UNDERVERK för min huvudvärk kan man lugnt säga! Finns inga piller i världen som hjälper på samma vis :o)..

Idag ska jag lämna nya prover innan jag åker hem så de kan ta en odling på det o se om infektionen finns ikvar och vad för något det i så fall är..

Igår fick vi nytt datum för att träffa förlossningsläkare, de fixade det så smidigt att vi får träffa läkaren direkt efter vi gjort nästa UL.. Ska göra UL den 15 dec kl 08.00, sen vidare till läkaren kl 09.00.. Så troligtvis kommer vi den 15 dec veta vilket datum vi två blir tre :oD.. Häftigt va! :o)..

Helt ofattbart! Hoppas på att ikväll ha så pass mkt energi så man kan börja rensa o städa i källaren, har en vision om hur det rummet kommer bli, vill ha det klart nu!.. Men men, sakerna flyttar inte på sig själva, väggarna färgsätter sig inte själva o möblerna flyttar inte de heller på sig själva.. Attans! ;o)

Men men, hade tänkt göra lite nytta igår men efter jag fått massage o lite träning var jag helt död, så gjorde som vanligt inte ett skit igår :o(.. Hua vad värdelöst!

Hoppas på att det sen bli dubbelt upp när energin kommer tillbaka, att soffan inte alls lockar på samma vis som den gör nu :o/.. Massor som ska göras ju :o(, sen kommer allt julpyntande oxå, MÅSTE ta tag o gå igenom hur mycket adventsljusstakar o stjärnor vi har o vad som ska vara vart i huset..

Har en liten magkänsla att vi måste införskaffa oss några nya stakar/stjärnor till i år :oS.. En måste vi köpa en ny sprira till julgranen ocå, den tog jag sönder för 2 år sedan, o vi hade ju ingen gran förra året i o med vi renoverade i hela huset då..

Bokade tid för klippning igår med, så man ser lite vettig ut i kråkboet inför julfesten som de har för Hunnys jobb, tänkt lyxa till det o skaffa längre hår med :o).. Se hur det blir med det, kika runt lite först, kostar ju en hel del :o(..

Nehepp, fortsätta att jobba lite kanske ;o)..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar